آمینواسید

همه چیز در مورد مکمل آمینو


همه چیز در مورد مکمل آمینو

آمینو اسید ها واحد های سازنده پروتئین ها می باشند که معمولا در طبیعت به ۲ فرم  L و D یافت می شوند. هنگامی که از طریق رژیم غذایی خود پروتین دریافت می کنیم، این پروتئین در دستگاه گوارش شکسته و به فرم آمینواسید ها وارد خون می گردند.

آمینواسید ها در فرآیندهایی همچون: تولید هورمون ها و آنزیم ها، رشد، بهبود خلق و خو، ترمیم بافتی و عملکرد ارگان ها نقش دارند.

آمینواسید ها در ورزشکاران مکمل پر طرفداری محسوب می شود. در ورزشکاران مکمل های آمینواسیدی موجب تحریک عضله سازی، کاهش خستگی، ریکاوری و افزایش عملکرد می شود.

غلات، سبزیجات، گوشت ها، لبنیات، دانه ها و مغزها حاوی آمینواسید ها می باشند.برای خاندن همه چیز در مورد مکمل آمینو به ادامه مطلب توجه کنید.

همه چیز در مورد مکمل آمینو

همه چیز در مورد مکمل آمینو
آمینو دوبیس

به طور کلی اسید های آمینه در ۳ دسته قرار میگیرند:

  • آمینو اسید های ضروری: آمینواسید هایی هستند که بدن قادر به تولید آن ها نیست و باید از طریق رژیم غذایی تامین شوند. هیستیدین، لوسین، ایزولوسین، والین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین و تریپتوفان اسید های آمینه ضروری محسوب می شوند.
  • آمینواسید های غیر ضروری: حتی اگر این آمینواسید ها به میزان کافی در غذاهای ما وجود نداشته باشند، همچنان آمینواسید های غیرضروری در بدن به میزان نیاز تولید می شوند. این آمینواسید ها عبارت اند از: آلانین، آرژنین، آسپاراژین، آسپارتیک اسید، سیستئین، گلوتامیک اسید، گلوتامین، گلایسین، پرولین، سرین و تیروزین.
  • آمینواسید های موقعیتی: اسید های آمینه ای هستند که در اساس غیر ضروری می باشند، اما در برخی شرایط و بیماری  ها ضروری محسوب می شوند مثل آرژنین، سیستئین، گلوتامین، تیروزین، گلایسین، اورنیتین، پرولین و سرین

نیازی نیست در هر وعده همه ی آمینواسید ها را دریافت کنید، بلکه همین که یک رژیم متعادل در طول روز داشته باشید کافی است.